Περιγραφή
Η Corralejo Reposado ωριμάζει διαδοχικά για 4 μήνες σε 3 διαφορετικά βαρέλια: Από Γαλλική και Αμερικανική δρυ, και από λευκή δρυ. Αυτή είναι μια μοναδική μέθοδος επιρροής στη γεύση της Τεκίλα, χρησιμοποιώντας ποικιλίες 3 ξύλων. Η μέθοδος έχει επιβραβευθεί με 4 διεθνή χρυσά βραβεία.
Η αρχική γεύση είναι η έντονη γεύση της μπλε Αγαύης, που ενισχύεται από μια ευχάριστη αίσθηση μαύρου πιπεριού και με ένα τελείωμα φρεσκοκομμένου χόρτου.
Ταιριάζει με τα περισσότερα φαγητά της Μεξικάνικης κουζίνας, γιατί χάρη στην έντασή της, μπορεί και “επιβιώνει” στις έντονες, καυτερές γεύσεις, χωρίς να τις ανταγωνίζεται.