Περιγραφή
Χρώμα ανοιχτό ροζ του σολομού με ιώδεις ανταύγειες. Γοητευτική μύτη από ξύσμα εσπεριδοειδών. μάνγκο και άγουρο βερίκοκο. Στόμα βελούδινο και ισορροπημένο με τραγανή οξύτητα. Σερβίρεται στους 8-10ΟC.συνοδεύοντας ιδανικά πιάτα μεσογειακής κουζίνας όπως ψητά ψάρια και κρέατα με βότανα της ελληνικής γης .θαλασσινά και ζυμαρικά με σάλτσα ντομάτας. λαδερά φαγητά.πολύχρωμες σαλάτες.φρούτα και δροσερά επιδόρπια.Μπορείτε ακόμη να το απολαύσετε μόνο του ως απεριτίφ.